Вхід | Реєстрація

До вишневого садочка ще й малесенький ставочок

До вишневого садочка ще й малесенький ставочок

Напевне не знайдеться серед українців такого представника нації, котрий не  прагнув втілити в життя заповітну мрію озвучену класиком. Мова – про вишневий садок над яким гудуть бджоли та хрущі і невеличкий ставочок біля нього.

В принципі нічого дивного у такому бажанні українців немає. Адже гени нації землеробів «сидять» у кожному. І практично кожен прагне мати свій невеличкий «шматочок» землі і облаштувати на ньому власний персональний рай.

Зараз ця віковічна мрія стає, як ніколи, близькою і реальною для втілення в життя.

І справа не лише у відкритті легального ринку землі. Справа ще й у відносно недорогих технологіях та матеріалах, необхідних для облаштування на своїй землі такого собі ідеального патіо – із садочком, ставочком, тепличкою та іншими обов’язковими для цього атрибутами.

Так на сайті: https://planetaplast.com/ пропонують практично все, що потрібно для того аби облаштувати на своєму обійсті невеличку штучну водойму.

У переліку:

  • геомембрана;
  • геотекстиль;
  • шпагат, кілочки і навіть рулетка та рукавиці;
  • детальна покрокова інструкція.

Тобто людині залишається лише прочитати інструкцію, засукати рукава і за пару днів вже насолоджуватися спогляданням домашнього ставка.

 

І для відпочинку, і для бізнесу

Домашній ставок власними руками – це, безумовно більше розвага. Як і невелика теплиця для вирощування овочів чи суниці.

Але виробник геомембран та інших виробів із пластику звичайно ж, не обмежується виготовленням матеріалів лише для цих потреб.

Асортимент продукції заводу-виробника набагато ширший. Мова йде у тому числі і про бізнес – як аграрний так і будівельний. Серед продукції:

  • поліетиленові труби;
  • рукава для зберігання зерна;
  • плівка для мульчування та силосування;
  • теплична плівка підвищеної міцності.

Тобто продукцію купляють не лише звичайні люди, які мають специфічне хобі, а й представники серйозного бізнесу. Адже, скажімо, технологія зберігання зерна у спеціальних рукавах вже на протязі десятиліття підтверджує свою ефективність. І це, при мізерній собівартості, у порівнянні із будівництвом та обслуговуванням будь-якої капітальної споруди.

Постійно зростає попит і на плівку для теплиць і мульчування. Українські аграрії вже навчилися рахувати гроші і усвідомили, що понісши витрати на використання подібних високотехнологічних матеріалів, отримають не лише гарантований урожай, а й суттєву економію в процесі експлуатації своєї земельної ділянки.

Так що зараз і садки і ставки стають все більш технологічними. Можливості і матеріали для цього є.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 жовтня 2021, 14:47 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації