Вхід | Реєстрація

Узгоджено суми заборгованості семи підприємствам водопостачання й теплового господарства Полтавщини

Узгоджено суми заборгованості семи підприємствам водопостачання й теплового господарства Полтавщини

В облдержадміністрації відбулося третє засідання територіальної комісії з питань узгодження заборгованості з різниці у тарифах. На розгляд винесли матеріали по трьох підприємствах теплового господарства й по чотирьох – водопостачання та водовідведення.

Фахівці Держпродспоживслужби, Держаудитслужби, ДПС, Нацполіції, НКРЕКП, Держказначейства, управління житлово-комунального господарства та енергетики ОДА обговорили подані на розгляд комісії розрахунки з представниками ДП «Пирятинтеплопостачання», КП «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Горішньоплавнівської міської ради, КП ПОР «Полтававодоканал», КП «Комбінат комунальних підприємств» Котелевської селищної ради, АТ «Полтаваобленерго», ПП «Хазар-2007» та КП «ГЖЕД села Велика Круча». Більша частина з них уже надавали обрахунки на розгляд комісії, але у зв’язку з отриманими зауваженнями здійснювали доопрацювання.

У результаті комісія узгодила показники заборгованості з різниці у тарифах всім семи підприємствам на загальну суму понад 410 мільйонів гривень.

«Наразі ми розглянули всі матеріали, надані на розгляд територіальної комісії підприємствами теплового господарства й водопостачання та водовідведення. Цього разу аналізували частину уточнених матеріалів підприємств, до яких протягом попередніх засідань у членів комісії були зауваження. Також на розгляд потрапили заявки, які надійшли останніми. Якщо підприємства, які ще не подали матеріали, все ж це зроблять, тоді комісія збереться знову. Узагальнену інформацію за підсумками засідання традиційно спрямуємо до Міністерства розвитку громад та територій», – підсумував начальник управління житлово-комунального господарства та енергетики ОДА Едуард Рева.


Автор: пресслужба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 жовтня 2021, 15:28 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації