Вхід | Реєстрація

У кількох містах Полтавщини уже увімкнули опалення

У кількох містах Полтавщини уже увімкнули опалення

В області до зими на 100% підготовлені житлові будинки, заклади соціальної сфери, дорожньо-мостове, водопровідно-каналізаційне господарство. Теплове господарство – на 99,5%. Залишається виконати роботи на одній котельні ТОВ «Полтаватепло», яка обслуговує будинки 109-го мікрорайону Полтави. 

Про це поінформував на апаратній нараді 18 жовтня начальник управління житлово-комунального господарства та енергетики ОДА Едуард Рева.

– Як зазначають представники «Полтаватепло», роботи з підготовки котельні виконуються, але потрапити на неї неможливо, постійно переносяться заплановані виїзди на об’єкт. На нараді мав бути присутнім директор підприємства, але він не з’явився, – сказав Едуард Рева.

Заступник генерального директора ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» Ігор Процай повідомив, що закінчуються тендерні процедури з укладення угоди на постачання тепла через перемичку для будинків 109-го мікрорайону Полтави. Цей захід допоміжний, тимчасовий, доки запуститься котельня «Полтаватепло».

Ігор Процай додав, що технічно «Полтаватеплоенерго» стовідсотково готове до початку опалювального сезону. Залишається досягнути середньодобової температури, бо поки що вона вища за 8 градусів. 

Едуард Рева розповів, що опалювальний сезон уже стартував у Миргороді, Великій Багачці, Пирятині й Лубнах. У Кременчуці розпочалося опалення закладів соціальної сфери. 

Крім того, Едуард Рева повідомив, що змінився алгоритм укладання договорів на постачання газу для бюджетних установ. Для отримання довідкової інформації можна звернутися до управління за консультацією. Нагадаємо, в області працюють гарячі лінії для роз’яснення алгоритму дій з укладення договорів на постачання газу для бюджетних установ.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 жовтня 2021, 18:28 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації