Вхід | Реєстрація

Вартість бульдозера знизилась майже на 70 тисяч

Вартість бульдозера знизилась майже на 70 тисяч

Такими виявилися результати аукціону із визначення постачальника спецтехніки для кобеляцьких комунальників.

У попередніх номерах тижневика кореспонденти повідомляли, що депутати Кобеляцької міської ради надали дозвіл комунальному підприємству «Водоканал Плюс» взяти кредит у акціонерному товаристві «Полтава-банк» для придбання бульдозера.

Відповідно до заяви міського голови Олександра Копельця, сучасна спецтехніка необхідна комунальникам для виконання своїх обов’язків. Тому було вирішено придбати бульдозер JCB.

Наприкінці вересня ККП «Водоканал Плюс» оголосив про купівлю фронтального навантажувача  вартістю 2 417 000 гривень.

18 жовтня відбувся аукціон із визначення компанії, що поставить відповідну спецтехніку кобеляцьким комунальникам. Його учасниками стали: товариство з обмеженою відповідальністю «Торгова компанія «Спецзапчасть», що зареєстроване в місті Василівка Запорізької області, ТОВ «Логістик машинері» з Броварів і столичне товариство «Авіо інцест». Найнижчу ціну, 2 349 000 гривень, запропонували запорожці. Якщо інші учасники не надішлють скарг, то саме «Торгова компанія «Спецзапчасть» доставить у Кобеляки потужний фронтальний навантажувач.

До речі, від початкової суми вартість знизилася на 66 000 гривень.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2021, 16:09 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації