Вхід | Реєстрація

У гуртожитку Полтавського ВУЗу помер 18-річний житель Кобеляччини

У гуртожитку Полтавського ВУЗу помер 18-річний житель Кобеляччини

Подія сталася в Полтаві 22-го жовтня, близько 19-ї години, в одному з гуртожитків місцевого закладу вищої освіти. Поліція відкрила кримінальне провадження.

До Полтавського районного управління поліції ввечері 22-го жовтня надійшло повідомлення від мешканців гуртожитку, що в одному із приміщень виявлено тіло хлопця, 2003 року народження, мешканця Кобеляцького району. Під час огляду місця події та тіла померлого встановлено, що хлопець є студентом одного із закладів вищої освіти. Зовнішніх слідів насильницької смерті не виявлено. Тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті юнака.

Полтавські ЗМІ пишуть, що подія сталася у одному із гуртожитків ПУЕТу.

За даним фактом слідчий поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, відкрив кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На даний час триває досудове розслідування, в ході якого встановлюються всі обставини події.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2021, 10:09 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації