Вхід | Реєстрація

За розчисткою доріг Полтавщини від снігу можна буде слідкувати онлайн

За розчисткою доріг Полтавщини від снігу можна буде слідкувати онлайн

Підходять до завершення  ремонтні роботи на 10 дорогах області, які в 2021 році ремонтувались за програмою Президента України Володимира Зеленського "Велике Будівництво".

На сьогодні на більшості об’єктів виконання робіт становить 98%. Загальна протяжність відремонтованого полотна складає 79,2км. Про це в ході апаратної наради у голови Полтавської ОДА Олега Синєгубова повідомив  директор  Державного підприємства «Агентство місцевих доріг Полтавської області» Олексій БАСАН.

– На ремонт дороги Чорнухи – Лубни, за підтримки Полтавської обласної ради, нам вдалось залучити 525 млн грн запозичень з державного банку.  Ремонтні роботи були розраховані на 4 роки, але вже через півтора  дорогу  відремонтовано по всій протяжності. Цей пілотний проєкт став, фактично, флагманом у нашій роботі, та дав нам впевненість в раціональності її продовження. Наразі плануємо взяти запозичення на суму 280 млн грн, які також будуть направлені на ремонти місцевих доріг. Хочу окремо подякувати керівнику Полтавської обласної ради за всебічну підтримку в питанні залучення коштів, - розповів очільник області.

З наближенням зимового періоду Полтавщина активно готується до належного  зимового утримання доріг, - розповів Олексій БАСАН.  - Закуплено 3475 т солі та 21525 т фрикційного матеріалу. Підрядними організаціями до роботи підготовлено 225 одиниць техніки та механізмів. За кожною територіальною громадою закріплено відповідальну субпідрядну організацію та виконавця робіт.  Невдовзі на офіційному сайті Агентства запрацює інтерактивна мапа з рухом техніки під час розчистки та посипання автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

В ході апаратної  наради головою ОДА Олегом Синєгубовим дано доручення керівнику  державного підприємства «Агентство місцевих доріг Полтавської області» Олексію Басану провести спільну нараду з головами територіальних громад області щодо окреслення спільних дій під час розчистки та посипання автомобільних доріг місцевого значення в зимовий період.


Автор: пресслужба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 жовтня 2021, 15:32 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації