Вхід | Реєстрація

Що спільного в Керол Ченнінг, Мерелін Монро і Pandora-Braslet?

Що спільного в Керол Ченнінг, Мерелін Монро і Pandora-Braslet?

Більше 70-ти років тому відбулася презентація бродвейського мюзиклу «Джентльмени віддають перевагу блондинкам». У ньому актриса і співачка Керол Ченнінг виконала пісню «Діаманти — найкращі друзі дівчат». Згодом музичну композицію переспівала мега-популярна акторка і секс-символ Америки Мерелін Монро у фільмі, що був знятий по мотивам мюзиклу. Через 50 років пісню знову використали в мюзиклах, надавши їй нове дихання. І знову з усіх колонок зазвучало — діаманти — найкращі друзі дівчат.

Та в далеких від заходу країнах СНД, зокрема й в Україні, про діаманти заспівали разом із гуртом «Віа Гра». Представниці прекрасної половини людства підспівували тріо красунь:

«Не хочу губитися у сумнівах,

Вибирати один із ста варіантів,

Усі вони прекрасні — без винятку,

Найкращі друзі дівчат — це діаманти».

 

Оригінальні прикраси від Пандора Браслет

Чимало читачів можуть сказати, що шалену популярність обидві пісні отримали завдяки своїм виконавицям, яких наслідували жінки і шалено кохали чоловіки. Та насправді, у музичній композиції звучить аксіома щодо діамантів. Адже кожна жінка обожнює дорогоцінні прикраси. І, можливо, саме тому чимало каменів і металів через захоплення ними жінками, стали вважатися дорогоцінними.

Сьогодні представниці прекрасної половини людства «товаришують» не з діамантами, а з ювелірними компаніями, що випускають оригінальні прикраси. Серед значної кількості брендів найбільш затребуваними і бажаними являються прикраси Pandora-Braslet.

І коли розмова заходить про коштовності від Пандора Браслет ціна вже нікого не цікавить. Тим більше, що вартість продукції від ювелірної компанії достатньо демократична.

А напередодні «Вечора всіх святих» Pandora-Braslet приготувала для своїх клієнтів чудові знижки. Оригінальні браслети від одноіменного бренду стануть незабутнім подарунком для жінок та поповнять їх колекцію прикрас від Pandora.

Різні за формою і матеріалами браслети кожна жінка оцінить дуже гідно:

  • матеріали: срібло; срібло із золотом; позолота; шкіряний чи текстильний;   
  • тематичні вироби: символи кохання; квіти; природа; казки; чарівність; букви; числа; знаки та багато інших;
  • форма: м’яке або жорстке плетіння.

 

Що не власниця, то особливий браслет

Головна особливість браслетів від Pandora-Braslet заклечається в тому, що їх власниці мають можливість створити свою унікальну прикрасу. У компанії наголошують, що їх вироби — це неповторні історії, яка розказують задоволені власники продукції Pandora. Потрібна лише основа, а далі кожен браслет збирається індивідуально.

У канун Хелловіна порадуйте своїх коханих подарунком від Pandora-Braslet.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2021, 14:15 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації