Вхід | Реєстрація

На трасі Н-31 завершили монтаж мосту на обході Решетилівки

На трасі Н-31 завершили монтаж мосту на обході Решетилівки

Завершено монтаж усіх балок на мосту через річку Вільхова Говтва на автодорозі Н-31 Дніпро-Решетилівка. Споруда зводиться на обході міста Решетилівка. Всього змонтовано 48 попередньо напружених залізобетонних балок довжиною по 24 метри кожна, повідомляє Служба автомобільних доріг Полтавської області.

Довжина мосту становить 73,86 м. Нині виконується бетонування та армування монолітної плити та службового проходу; влаштування опалубки монолітної плити проїзної частини; монтаж деформаційних швів; укріплення конусу; підготовка до влаштування консолей тротуарної плити.

Нагадаємо,  що на Полтавщині вже влаштовано 73 км із 80 нової цементобетонної траси Н-31 Дніпро – Решетилівка. Це перша бетонка в Україні, збудована за останнє десятиліття. Роботи ведуться за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2021, 15:36 | Решетилівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації