Вхід | Реєстрація

У Пирятині під час сварки чоловік поразів свою дружину ножем

У Пирятині під час сварки чоловік поразів свою дружину ножем

До поліції Полтавщини на лінію «102» 1 листопада, близько 18:10, надійшло повідомлення від жительки міста Пирятин, що її сестрі нанесено тілесні ушкодження.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавщини, отримавши повідомлення, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції Пирятинщини. У ході проведення першочергових слідчих дій  поліцейські встановили, що 38-річний місцевий житель разом зі своєю 41-річною дружиною посварилися вдома під час проведення спільного дозвілля. У ході конфлікту чоловік ножем наніс жінці тілесні ушкодження. Потерпілу одразу госпіталізували до хірургічного відділення Пирятинської лікарні.

Слідчі та оперативники Лубенського райвідділу поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, затримали чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження. Наразі вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За даним фактом слідчим, під процесуальним керівництвом Пирятинського відділу Лубенської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України. На часі всі обставини події з’ясовуються в рамках кримінального провадження.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 листопада 2021, 15:11 | Пирятин | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації