Вхід | Реєстрація

НАК «Надра України» вирішила підтримати «Полтавнафтогазгеологію»

Державному підприємству «Полтаванафтогазгеологія» пообіцяв підтримку новий очільник Національної акціонерної компанії «Надра України». Про це генеральний директор держпідприємства повідомив під час прес-конференції в інформагентстві "Новини України". За словами Геннадія Сікалова, повернення на посаду попереднього керівника НАК дає шанс відродити стратегічне видобувне підприємство України.
«Я мав зустріч з новим старим керівником НАК «Надра України» Едуардом Ставицьким і те, що почув від нього, вселяє у мене оптимізм стосовно майбутнього нашого державного підприємства» - заявив ген директор ДП «Полтавнафтогазгеологія». Геннадій Сікалов запевнив, що колектив очолюваного ним державного підприємства вже підготував всі необхідні документи для звернення до Президента України та до нового Кабінету міністрів з метою поліпшення роботи «Полтавнафтогазгеології».
За словами гендиректора держпідприємства, найперше для відновлення його роботи потрібні дозволи на розробку родовищ. «І для України, і для «Полтаванафтогазгеології» було дуже корисним, щоб новий міністр ПЕК або новий міністр з охорони навколишнього середовища приїхав у Полтаву і надав «Полтавнафтогазгеології» спеціальні дозволи на дослідно-промислову чи непромислову розробку надр, а також підписав підрядів на виконання робіт та державні замовлення», - запевнив керівник державного підприємства.
Державне підприємство «Полтавнафтогазгеологія» до 2001 року було найпотужнішим вітчизняним видобувним підприємством, яке здійснювало розробку 90 родовищ газу і нафти в Україні та Росії. У 2009 році Кабінет міністрів постановив розпочати процедуру ліквідації державного підприємства, яка була призупинена у лютому 2010 року.

Автор: www.novyny.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 березня 2010, 16:33 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації