Вхід | Реєстрація

Комп’ютерні курси ІТ програмування у Львові від IT Academy STEP - професійний підхід до навчання

Комп’ютерні курси ІТ програмування у Львові від IT Academy STEP - професійний підхід до навчання

Навчання в Академії створено за чітким алгоритмом. Наша методика полягає в наданні теоретичної інформації на початку навчання із застосуванням практичної теорії на основі виконання домашніх завдань, завдяки чому у студента виробляється вміння. Використовуючи вміння на практиці знову і знову, вирішуючи практичні заняття та виконуючи лабораторні тести, студент отримує навички. Спрямовуючи отримані уміння для реалізації реальних проектів від реальних роботодавців для виконання та захисту курсових та дипломної роботи, студент отримує компетенцію, яка потрібна майбутньому роботодавцю для розв'язання питань, які виникають в процесі роботи компанії.

 

Викладачі академії - хто вони?

В нашій академії працюють висококваліфіковані практикуючі фахівці з багаторічним практичним досвідом робота в компаніях ІТ напрямку. Для знайомства з ними кожен охочий має можливість перейти за посиланням на наш сайт: https://lviv.itstep.org/programmer , де знаходиться вся інформація про викладачів Академії.

 

Процес навчання

Навчальний процес організовано таким чином, щоб у студента була можливість зануритися повністю у свою спеціальність, не відволікаючись на непотрібні деталі. Ми не практикуємо проведення письмових іспитів та тестів, основою яких є заучування. Кожен захист дипломної роботи супроводжують представники компаній ІТ-сфери і при бажанні кожен студент може отримати робоче місце одразу після завершення навчального процесу.

 

Навчальний процес, його переваги

Кожен студент отримає ряд переваг, розпочавши свою кар'єру у сфері програмування в Комп'ютерній Академії ШАГ, а саме:

  • унікальна програма навчання, завдяки якій тисячі студентів отримали місце роботи в українських і міжнародних ІТ компаніях;

  • можливість отримати консультацію у кращих спеціалістів-практиків у сфері програмування;

  • авторська методика викладання, зорієнтована на практичні заняття і вирішення реальних кейсів від реальних компаній;

  • доступ до бібліотеки матеріалів та електронна система контролю навчання; - отримання сертифіката міжнародного зразка;

  • гарантію працевлаштування у найкращих компаній сфері програмування;

  • проходження різноманітних майстер-класів та факультативів для закріплення теоретичних знань.

Навчання в Академії триває 2,5 роки. В залежності від вибраної форми навчання, вартість та старт навчального процесу відрізняються. Для більш детальної інформації рекомендуємо перейти на сайт або зателефонувати за контактними номерами телефонів, вказаних на сайті.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 листопада 2021, 10:26 | Полтавщина | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації