Вхід | Реєстрація

Карма? На Хмельниччині чоловік обікрав лікарню та заразився там коронавірусом

Карма? На Хмельниччині чоловік обікрав лікарню та заразився там коронавірусом

У місті Шепетівка Хмельницької області чоловік двічі обікрав місцеву багатопрофільну лікарню, та в підсумку заразився коронавірусом і потрапив на лікування до цієї ж медустанови.

Про це повідомили у пресслужбі Шепетівського районного управління поліції.

Днями до поліції надійшло два повідомлення від мешканців Шепетівки про викрадення велосипедів. Про те, що злочин вчинила одна і та ж особа свідчили місце та час зникнення двоколісних - вночі з приміщення Шепетівської багатопрофільної лікарні.

В ході проведення розшукових заходів, шепетівські оперативники встановили чоловіка, причетного до скоєння даних злочинів.

Ним виявився 49-річний раніше судимий мешканець Шепетівки. Зловмисник викрав велосипеди, які власники залишили біля сходинкової клітки лікарні. При цьому один з двоколісних був несправним, тож горе-крадію довелося нести його в руках до своєї схованки.

Коли правоохоронці з’ясували, хто вчинив крадіжки, чоловік вказав на місце, де зберігав велосипеди. Наразі він дає зізнавальні покази.

Слідчі Шепетівського РУП за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 КК України та перевіряють зловмисника на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

До речі, у чоловіка медики діагностували коронавірус, тому йому таки довелось повернутись на місце вчинення злочину, цього разу в якості пацієнта.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 листопада 2021, 14:35 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації