Вхід | Реєстрація

Чоловіка, який убив вітчима, взяли під варту

Чоловіка, який убив вітчима, взяли під варту
Будинок у Вишневому, де сталася трагедія

3 листопада у одному із сіл Білицької громади сталося вбивство. Підозрюваного затримали у той же день. А 5 листопада йому обрали міру запобіжного заходу — тримання під вартою.

Тіла своїх рідних вранці 3 листопада виявив їх 36-річний син. На той момент його вітчим уже не подавав ознак життя, а мама ще дихала. Обоє людей були жорстоко побиті.

Чоловік одразу зателефонував у поліцію. На місце події прибула оперативно-слідча група. Підозрюваного «вирахували» і затримали в той же день. Ним виявився старший син подружжя. Чоловік, якому 45 років, теж жив у цьому селі.

5 листопада Кобеляцький районний суд обрав йому міру запобіжного заходу. Підозрюваний заарештований на два місяці. Весь цей час він перебуватиме в Полтавському СІЗО.

Кримінальне провадження відкрите за ознаками частини другої статті 121 Кримінального кодексу України.

А вона передбачає:

«… Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, або вчинене на замовлення, або спричинило смерть потерпілого, — карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Нагадаємо, що за два дні перед цим до СІЗО теж на два місяці потрапив житель Кобеляцької громади. Його підозрюють у зґвалтуванні.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 листопада 2021, 14:41 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації