Вхід | Реєстрація

У Полтаві медики госпіталізували неповнолітню дівчину у стані сильного алкогольного отруєння

У Полтаві медики госпіталізували неповнолітню дівчину у стані сильного алкогольного отруєння

До поліції Полтави, 21 листопада, близько 20:00, надійшла інформація від перехожих, що в Київському районі, під мостом у мікрорайоні Половки, виявили неповнолітню дівчину, яка перебуває в стані сп’яніння та самостійно не може пересуватися. Обставини події з’ясовує поліція.   

Отримавши інформацію про виявлення неповнолітньої, на місце одразу прибули наряд поліції охорони та карета екстреної медичної допомоги.

Дівчину госпіталізовано до дитячої лікарні, з попереднім діагнозом –  алкогольне отруєння. Наразі дитині надається кваліфіковані медична допомога.

Правоохоронці встановили особу неповнолітньої. Нею виявилася 14-річна полтавка. За даним фактом поліція міста проводить перевірку, в ході якої з’ясовується коло осіб, з якими відпочивала дівчина, а також місце придбання неповнолітніми спиртних напоїв, з метою притягнення винних до юридичної відповідальності.

 

У той же час у telegram-каналах Полтави поширюєтсья інформація про те, що цю дівчину намагався зґвалтувати невідомий чоловік і його відлякали лише випадкові перехожі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 листопада 2021, 11:24 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації