Вхід | Реєстрація

Зима в Україні

Зима в Україні

Якою ж буде зима у 2021-2022? Пропонуємо ознайомитись із докладним прогнозом.

В Україні зима зазвичай починається рано, перший сніг випадає вже восени. Коли цього року випаде перший сніг? Для людей, які не прив’язані до особистого транспорту, це сприятливий період, оскільки темніє рано, а зі снігом цього не відчувається. А ось автолюбителі запитують, коли ж зайнятися підготовкою своєї машини і змінити гуму на зимову.

Синоптики обіцяють, що зима буде зі спокійним і стійким кліматом. Заморозків, а потім різкого потепління не передбачається. Загалом можна сказати, що українці спостерігатимуть гарну зиму, коли сніг, що випав, не перетворюється на калюжі. На всій території України буде приблизно однакова погода. Морози будуть, але помірні, переконують синоптики.

Грудень. Уже в перші дні грудня в Україні почне випадати сніг. Температура триматиметься комфортна, до –10. У південних регіонах буде трохи більше опадів, ніж у решти, але не довго, обіцяють синоптики. Вітряних днів буде мало.

Січень. Першого тижня січня міцні морози трохи спадуть. У деяких регіонах можливе потепління. А ось ближче до Водохреща традиційно очікується сильний мороз від –18 до –20 градусів. Віруючі люди звикли до того, що це свято завжди супроводжується сильним морозом, чим сильніший мороз, тим вдаліше пройдуть хрещенські купання в ополонці. Останніми днями січня буде потепління, морози спадуть до 0 градусів.

Лютий. На початку лютого очікується потепління, морози спадуть, температура триматиметься від 0 до +3 градусів. У другій половині місяця на українців знову очікують снігопади, але, як стверджують синоптики, невеликі, проблем з транспортом виникнути не повинно.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2021, 20:06 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації