Вхід | Реєстрація

Будинок с/г управління — помста за «Нижньоворсклянський»?

Будинок с/г управління — помста за «Нижньоворсклянський»?

Оригінальну версію щодо факту передачі будівлі в центрі Кобеляк на баланс Білицької громади озвучив один із депутатів.

Чоловік зателефонував на мобільний і розповів, чому, на його думку, будівлю колишнього управління сільського господарства передали Біликам, а не Кобелякам. При цьому, попрохав зберегти його анонімність.

Ось що він розповів:

— Я не є фанатом Копельця, але в даному випадку вважаю, що має місце факт своєрідної помсти деяких дуже впливових людей із коридорів Полтавської влади міському голові та депутатам за принципову позицію. На мою думку, це помста за те, що керівництво громади не віддає на баланс області такий «жирний» об’єкт, як регіональний ландшафтний парк «Нижньоворсклянський». Цю територію дуже хочуть забрати в управління Полтави з усіма можливими наслідками. Тобто, розділом на ділянки і забудовою. Місця ж класні — і красиві, і рибні, і дичина є. Ми ще до Нового 2021 року зверталися в Полтаву із проханням передати на баланс міської громади і будівлю сільгоспуправління, і будівлю управління статистики. Нам не дали. І зараз Кобелякам ні субвенцій не виділяють, ніякої підтримки з боку області немає. А віддамо «Нижньоворсклянський» — буде.

Звичайно, ця версія розвитку подій є суб’єктивною і не підтвердженою фактами думкою однієї людини, нехай і міського депутата. Чи може таке бути? У принципі, може. А можливо, це підтвердження недолугості міських чиновників та депутатів. Час невдовзі покаже.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2021, 18:23 | Кобеляки | Політика
1. orakul / 28 листопада 2021, 18:28
"Ми ще до Нового 2021 року зверталися в Полтаву із проханням передати на баланс міської громади "
Щас модно на Копельця бочку котити, а я теж памятаю, як ще до вибірів від імені сесії міськаради зверталися до райради аби вони передали на баланс різні будівлі. І їх наша тіпа рідна райрада не передала. А тепер шукають ворогів у Полтаві. Я не впевнений чи була ця будівля у переліку чи ні. Про це писалося й тут в Ехо. Але ліньки шукати. Якщо щось не так, то може хтось мене підправить
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації