Вхід | Реєстрація

10-річний хлопчик вирішив поїхати автобусом до бабусі і заблукав: його шукали всю ніч

10-річний хлопчик вирішив поїхати автобусом до бабусі і заблукав: його шукали всю ніч

До поліції Кременчука 24 листопада, близько 19:00, надійшла інформація від місцевого чоловіка про зникнення його 10-річного пасинка.

До пошукової роботи була залучена максимальна кількість поліцейських Кременчуцького райуправління та наряди патрульної поліції, волонтери пошуково-рятувального загону "Мілена" (Полтава), медійники та небайдужі користувачі соціальних мереж. Орієнтування також отримали поліцейські підрозділи сусідніх областей.

Пошуки дитини тривали практично всю ніч. Правоохоронці ретельно "прочісували" місто та околиці, але дитини ніде не було.

Близько 5-ї ранку до поліції Кременчука надійшла інформація від колег із Кіровоградщини, що хлопчика знайшли в Світловодську. Він блукав вулицями, шукаючи будинок, де проживає його бабуся.

Попередньо відомо, що дитину побачила місцева продавчиня цілодобового продуктового магазину, яка й повідомила в поліцію. У подальшому працівники групи реагування патрульної поліції Світловодська прибули на місце, встановили родичів хлопчика та доставили його до рідних.

Дитина вирішила автобусом поїхати до бабусі на Кіровоградщину. Прибувши до Світловодська, він не зміг знайти будинок де проживає родичка. У пошуках адреси хлопчик блукав вулицями міста до 5-ї ранку, поки його не побачила місцева жителька.

На часі з дитиною все добре. Обставини події з'ясовують ювенальні поліцейські Кременчуцького районного управління поліції Полтавщини.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 листопада 2021, 15:12 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації