Вхід | Реєстрація

В Україні планують створення власного авіаперевізника

В Україні планують створення власного авіаперевізника

В Україні в межах програми «Велике будівництво» створюється національний авіаперевізник. Проєкт буде реалізовано за участю європейської авіабудівельної компанії Airbus. Про це Володимир Зеленський повідомив під час форуму "Велике будівництво: авіація та туризм", передає Інтерфакс-Україна.

– У рамках цієї програми ми робимо новий крок, потужний крок, про який ми говорили. Від обіцянок переходимо до практичної реалізації - це наш національний авіаперевізник. Його створення буде розпочато офіційно вже сьогодні, - сказав Президент.

Авіакомпанія отримала назву Ukrainian National Airlines, Українські Національні Авіалінії (ЮНА).

За словами Зеленського, французькі консультанти вже підтвердили економічну доцільність створення національного авіаперевізника. Для формування флоту перевізника планується залучити світових лідерів у галузі авіабудування та сформувати замовлення для українських авіабудівних підприємств.

Власний національний перевізник дозволить не лише збільшити пасажиропотік та забезпечити додаткові надходження до бюджету, а й позитивно позначиться на міжнародному іміджі та престижі України.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 листопада 2021, 10:50 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації