Вхід | Реєстрація

У Кременчуці підлітки побили двох чоловіків

У Кременчуці підлітки побили двох чоловіків

До поліції міста Кременчука 28 листопада, близько 20:30, надійшла інформація від місцевих мешканців про бійку поблизу однієї із багатоповерхівок у центральній частині міста.

На місце події одразу прибули наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група Кременчуцького районного управління.  

Попередньо встановлено, що між групою молодих людей, які відпочивали в одній із квартир будинку, та двома місцевими чоловіками, яким 36 та 34 роки, виник конфлікт, який переріс у бійку. Унаслідок інциденту чоловіки отримали тілесні ушкодження та звернулися до лікарні за медичною допомогою.

Андрій Власенко, тимчасовий виконувач обов’язків начальника Кременчуцького райуправлінння  поліції, повідомив:

– Слідчі, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, провели слідчі дії та встановили учасників конфлікту. Попередня причина бійки – зауваження зі сторони потерпілих, що потягло за собою агресію зі сторони групи підлітків, що відпочивали в одній із квартир багатоповерхівки. Наразі встановлено, що серед учасників є неповнолітні, 14-16 років, з якими працюють ювенальні поліцейські.

З метою встановлення обставин та причин конфлікту, а також причетних до нього осіб, за даним фактом слідчим поліції Кременчуцького районного управління, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2021, 12:40 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації