Вхід | Реєстрація

COVID-сертифікат у програмі «Дія» тепер можна завантажити у форматі PDF: як це зробити

COVID-сертифікат у програмі «Дія» тепер можна завантажити у форматі PDF: як це зробити

У програмі "Дія" з'явилася функція, яка дозволяє завантажити COVID-сертифікат про вакцинацію у форматі PDF.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у своєму Telegram-каналі. Він уточнив, що раніше скачати документ можна було лише на порталі.

"Зробили це для вашої зручності, оскільки відвідування центрів масової вакцинації, спілкування з користувачами показало, що багато хто все одно додатково скачує сертифікат з порталу, робить скріншоти QR. Тепер у кілька кліків можете це зробити в додатку", - написав Федоров.

Щоб завантажити сертифікат COVID у програмі "Дія", потрібно натиснути на три точки внизу документа міжнародного зразка. Після цього вибрати "Завантажити сертифікат (PDF)" та відкрити його через зручну програму.

При цьому деякі користувачі вже зіткнулися з проблемами під час завантаження COVID-сертифіката. Під час завантаження документа на смартфон "Дія" видає помилку із доволі простим, але неясним текстом: "На жаль, сталася помилка". Поки невідомо, така проблема є масштабною чи поодинокою.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2021, 15:15 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації