Вхід | Реєстрація

У СІЗО померла дівчина, яка застрелила інструктора тиру в Полтаві

У СІЗО померла дівчина, яка застрелила інструктора тиру в Полтаві

У камері СІЗО померла 20-річна Вероніка Моторіна, яку засудили до 15 років ув'язнення за вбивство інструктора тиру у Полтаві.

Про це повідомляє «Сегодня», посилаючись на канал "Труха Полтава".

Зазначається, нібито напередодні дівчина цілий день нічого не їла, курила та пила каву. Її схопила епілепсія, засуджену не вдалося врятувати.

Зазначимо, що Моторіна після оголошення вироку вже намагалася вбити себе. Тоді дорогою до СІЗО дівчина взяла лезо від бритви та порізала руки. Її доправили до лікарні.

 

Про вбивство інструктора

Інцидент стався 7 лютого 2020 року. Моторіна зустрічалася з хлопцем з Полтави, приїхала до нього і, за даними свідків, постійно з ним сварилася через ревнощі.

У фатальний день вона пішла до тиру. Дівчина тоді стріляла з автомата АК-47 та пістолета Марголіна. Саме з останнього вона застрелила інструктора, а також намагалася влучити в його помічників. 64-річний Ігор Смолянінов одержав кілька куль, від чого помер на місці. Інший інструктор відібрав у дівчини зброю.

На суді Моторіна заявила, що прийшла до тиру нібито для самогубства. Коли в тирі у неї залишилося три набої, засуджена нібито хотіла відійти від інструктора і застрелитися, "намагалася розвернутися, сталися постріли".



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2021, 12:45 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації