Вхід | Реєстрація

На Полтавщині за 2021 рік сплачено майже 220 мільйонів гривень екологічного податку

На Полтавщині за 2021 рік сплачено майже 220 мільйонів гривень екологічного податку

Надходження екологічного податку є основним джерелом фінансування заходів, спрямованих на захист навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів, а також запровадження новітніх технологій у виробництво для запобігання негативному впливу на довкілля, - зазначили в Головному управлінні ДПС у Полтавській області.

Екологічний податок сплачується суб’єктами господарювання за викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами забруднення, у тому числі за викиди двоокису вуглецю, скиди забруднюючих речовин, безпосередньо, у водні об’єкти, розміщення та тимчасове зберігання відходів.  

Як повідомила пресі заступник начальника ГУ ДПС у Полтавській області Наталія Новоженіна: «У січні-жовтні 2021 року податковою службою Полтавщини до зведеного бюджету забезпечено надходження екологічного податку у сумі 219,6 млн гривень. Із загальної суми надходжень, до державної казни спрямовано 110,7 млн грн, до місцевих бюджетів сплачено 108,9 млн гривень».


Автор: Головне управління ДПС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2021, 18:44 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації