Вхід | Реєстрація

Понад 6 тисяч ліцензій на право торгівлі алкоголем та цигарками оформлено на Полтавщині з початку року

Понад 6 тисяч ліцензій на право торгівлі алкоголем та цигарками оформлено на Полтавщині  з початку року

Понад 6 тисяч ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною і тютюновою продукцією оформлено на Полтавщині з початку року.

– За 10 місяців 2021 року відповідно до вимог законодавства суб’єктам господарювання забезпечено оформлення наступних ліцензій: 6010 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольною і тютюновою продукцією (в тому числі 3524 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 2486 - тютюновими виробами); 18 ліцензій на право здійснення оптової торгівлі пальним; 61 ліцензію на право здійснення роздрібної торгівлі пальним; 268 ліцензій на право зберігання пального», – проінформував журналістів в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Олександр Бондаренко

Всього, на території області станом на 01.11.2021 року налічується 6778 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами (в тому числі 3924 ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями та 2854 ліцензії - тютюновими виробами).

Також, на території області налічується 2442 ліцензії на право здійснення виробництва, оптової і роздрібної торгівлі пальним та на право зберігання пального, зокрема 16 ліцензій на право виробництва пального, 144 ліцензії на право здійснення оптової торгівлі пальним, 330 ліцензій на право роздрібної торгівлі пальним та 1952 ліцензії на право зберігання пального, в тому числі 1685 ліцензій виключно для потреб власного споживання чи промислової переробки.


Автор: Головне управління ДПС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2021, 20:26 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації