Вхід | Реєстрація

Зроби незабутнім кожне свято разом із Будинком квіткової моди «Tess»

Зроби незабутнім кожне свято разом із Будинком квіткової моди «Tess»

Добігають до завершення останні дні осені і на зміну цій порі року приходить зима, разом із нею — затяжний період новорічно-різдвяних свят. У цей час прийнято зустрічатися з ріднею й близькими людьми і, звичайно, дарувати подарунки. І, тут, однією новорічною листівкою з написом «MERRY CHRISTMAS» та пляшкою ігристого вина не вдасться обійтися.

 

Замість сотень однакових крамниць

В українців так заведено, що саме чоловіки готують дарунки для коханих, дітей членів й інших членів своєї родини. А сучасний чоловік аж ніяк не може витрачати час на походи по магазинах та пошуки презентів. Тим більше, що напередодні Нового року доведеться довгенько постояти в чергах.

Також дуже важливо, щоб подарунок, на який згаяно немало часу й коштів, після отримання не потрапив автоматично в шафу до «найнепотрібніших речей на світі».

Тому якщо й обирати презент до новорічних чи інших свят, важливих подій чи просто заради уваги, то обов’язково в Будинку квіткової моди «Tess».

Відразу варто зазначити, що компанія має як торговельні площадки, так і офіційний сайт Tess.com.ua, на якому представлений увесь асортимент квітів і подарунків.

 

Головним подарунок залишаються квіти

Не можна забувати, що навіть у новорічні свята квіти ніхто не відміняв. Тому йдучи чи їдучи в гості, чоловікам обов’язково потрібно завітати в бутик флористики й декору Tess, аби придбати розкішний букет. Краще два, так як їх друга половинка 100-відсотково зрадіє незрівнянній квітковій композиції від компанії Tess. Якщо ж ви бажаєте, аби рослина радувала її щасливу власницю не один тиждень, тоді оберіть кімнатну квітку. 

Стосовно подарунків, то в бутіку представлені:

  • парфуми для дому від найвідоміших світових виробників, що мають неймовірний аромат та створюють особливу ауру в оселі,
  • швейцарські м'які іграшки, створені Барбарою Буковскі,
  • столові свічки різноманітної форми,
  • листівки з неймовірними малюнками,
  • елегантний посуд, призначений для урочистих заходів
  • ексклюзивні елементи декору, ретельно зібрані на різних материках. 

І особливе місце посідають подарунки саме новорічної тематики, включаючи навіть красуні-ялинки. 

Будинок квіткової моди «Tess» радує своїх шанувальників протягом тринадцяти років. І завжди, відвідуючи магазини чи «гортаючи» сторінки сайту https://tess.com.ua/, клієнти відкривають для себе щось неповторне, ексклюзивне і обов’язково купують на подарунок чи для себе особисто.      

Отож, пам’ятайте, що зробити незабутнім кожне свято допоможе Будинок квіткової моди «Tess».

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 листопада 2021, 17:08 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації