Вхід | Реєстрація

У Кременчуці упіймали викрадача автомобільних коліс

У Кременчуці упіймали викрадача автомобільних коліс

На лінію «102» 1 грудня, близько 4:50, звернувся мешканець Кременчука, який повідомив, що у Крюківському районі міста невідомі особи здійснюють крадіжку коліс з його транспортного засобу.

Завдяки допомозі власника автомобіля поліції вдалося швидко встановити особу одного із фігурантів. Ним виявився 32-річний місцевий мешканець.

Під час проведення першочергових слідчих дії та огляду місця події слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, вилучили речові докази, а також предмет, схожий на пістолет.

Андрій Власенко, тимчасовий виконувач обов’язків начальника Кременчуцького районного управління поліції, повідомив:

– На даний час тривають оперативно-розшукові та слідчі заходи щодо встановлення причетності фігуранта до скоєння аналогічних злочинів на території Кременчука та Горішніх Плавнів, а також його ймовірних спільників. Окрім того, поліцейські встановлюють походження зброї та мету її зберігання.

Слідчим, під процесуальним керівництвом прокуратури, відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України та частиною 1 статті 263 (Незаконне  поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2021, 13:50 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації