Вхід | Реєстрація

Планові відключення електроенергії у Новосанжарській ОТГ з 1 по 3 грудня (графік)

Планові відключення електроенергії у Новосанжарській ОТГ з 1 по 3 грудня (графік)

Пресслужба Новосанжарської ОТГ інформує жителів Новосанжарської міської територіальної громади щодо планового відключення електроенергії на території громади у період з 7 грудня по 12 грудня 2021 року.

На офіційно сайті громади розміщено детальний графік планових робіт:

01.12.2021-го року з 8.00 до 17.00 у зв’язку із плановими роботами АТ "Обленерго" від мережі енергопостачання будуть відключені абоненти, що проживають у с.Горобці по вулиці Миру.

01.12.2021-го року з 8.00 до 12.00 у зв’язку із плановими роботами АТ "Обленерго" від мережі енергопостачання будуть відключені абоненти, що проживають у с.Вісичі по вулиці Миру, провулку Космічний.

02.12.2021-го року з 8.00 до 17.00 у зв’язку із плановими роботами АТ "Обленерго" від мережі енергопостачання будуть відключені абоненти, що проживають у смт.Нові Санжари по вулицях: Чкалова, Курортна, провулках: Заворсклянський, Луговий, Озерний, Дорожний, Ромашковий.

02.12.2021-го року з 8.00 до 17.00 у зв’язку із плановими роботами АТ "Обленерго" від мережі енергопостачання будуть відключені абоненти, що проживають у с. Старі Санжари по вулицях: Старосанжарська, Рубана, Михайла Маджара, Середи Миколи, Тараса Рибаса, провулках: Багнянський, Луговий, Молодіжний, Річковий, Яблуневий, Вузький, Сонячний, Травневий, Тупий, Мирний, Озерний.

03.12.2021-го року з 8.00 до 17.00 у зв’язку із плановими роботами АТ "Обленерго" від мережі енергопостачання будуть відключені абоненти, що проживають у с. Старі Санжари по вулицях: Старосанжарська, Жовтнева, Великий Яр, Михайла Маджара, провулках: Затишний, Короткий, Польовий, Тихий, Молодіжний, Решетняка, Тупий, Ярмарковий, Береговий, Набережний.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2021, 17:45 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації