Вхід | Реєстрація

Уряд затвердив загальний порядок проведення ЗНО

Уряд затвердив загальний порядок проведення ЗНО

Кабінет Міністрів затвердив загальний порядок проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).

Як зазначається в пояснювальній записці до документа, змінами до Порядку проведення ЗНО та моніторингу якості освіти передбачається приведення його у відповідність до змін у законодавстві, визначення основних засад підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, інших випробувань із використанням процесів ЗНО.

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив графік проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання в 2022 році.

Тестування основної сесії ЗНО-2022 відбудуться за таким графіком: фізика — 23 травня; хімія — 26 травня; українська мова, українська мова і література — 31 травня; математика (завдання рівня стандарту) — 3 червня; іспанська мова, німецька мова, французька мова — 6 червня; англійська мова — 7 червня; історія України — 10 червня; географія — 14 червня; біологія — 17 червня.

Реєстрація для участі в пробному ЗНО-2022 триватиме впродовж 5-22 січня.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації