Вхід | Реєстрація

Поліцейські Кременчука затримали чоловіка, який пограбував 80-річну бабусю

Поліцейські Кременчука затримали чоловіка, який пограбував 80-річну бабусю

До поліції Полтавщини на лінію «102» 3-го грудня, близько 13:15,  за допомогою звернувся мешканець Кременчука. Він повідомив, що в одній із багатоповерхівок нагірної  частини міста невідомий чоловік пограбував 80-річну жінку.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції та група реагування батальйону поліції особливого призначення Полтавщини. На місці події поліцейських вже чекав перехожий, який  надав інформацію, що допомогла  швидко затримати підозрілу особу. Ним виявився місцевий 47-річний чоловік.

Як виявилося, у під’їзді багатоповерхівки фігурант відкрито заволодів у 80-річної місцевої жінки  її сумочкою з особистими речами та гаманцем, після чого втік. На часі правопорушник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті  186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення чоловікові  про підозру  та обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 грудня 2021, 11:28 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації