Вхід | Реєстрація

Кілька областей України скоро передуть у «жовту» зону епіднебезпеки – в тому числі Полтавщина

Кілька областей України скоро передуть у «жовту» зону епіднебезпеки – в тому числі Полтавщина

Станом на 5 грудня у червоній зоні епідемічної небезпеки перебувають Київ та ще 18 областей України. Проте у столиці та ще семи регіонах показники захворюваності на COVID-19 суттєво поліпшилися і вже відповідають показникам жовтої зони.

Про це свідчать дані МОЗ.

Так, у червоній зоні епіднебезпеки наразі перебувають м. Київ, Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська і Чернігівська області.

У помаранчевій зоні - Закарпатська і Полтавська області. У жовтій - Кіровоградська, Тернопільська, Харківська і Чернівецька області.

Проте у м. Києві, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Луганській, Львівській, Одеській, Рівненській та Херсонській областях показники захворюваності на коронавірус уже наблизилися до показників жовтої зони епіднебезпеки, і навіть кращі, аніж в областях, які перебувають у помаранчевій зоні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 грудня 2021, 11:44 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації