Вхід | Реєстрація

Полтавщина зайняла перше місце в рейтингу областей в греко-римській боротьбі за 2021 рік

Полтавщина зайняла перше місце в рейтингу областей в греко-римській боротьбі за 2021 рік

Полтавська область уперше в історії зайняла І місце в рейтингу областей зі спортивної майстерності в греко-римській боротьбі за 2021 рік. Полтавські борці цього стилю набрали 25877 очок на чемпіонатах України та міжнародних стартах і стали кращими! Друге місце посіла Запорізька (19817,5 очок), а третє – Київська область (18126,5 очок).

Про це повідомив перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Дмитро Лунін і додав, що полтавські спортсмени показали гідні результати на змаганнях і одразу чотири борця, які на змаганнях представляють Полтавщину, – потрапили до топ-20 найсильніших борців планети.

Це олімпійський чемпіон Жан Беленюк, бронзовий призер чемпіонату світу Ленур Теміров, учасник чемпіонатів Європи та світу Дмитро Пишков і член збірної України Євгеній Савета.

Голова Федерації України з греко-римської боротьби Олег Сазонов розповів, що велика заслуга у першості тренерів, які по всій області виховують початківців.

«Дуже достойні школи греко-римської боротьби в Полтаві, Кременчуці, Лубнах, Миргороді, Гребінці, Шишаках, – розповів Олег Сазонов. – Також велика заслуга у гарних результатах борців керівництва Школи вищої спортивної майстерності Полтавщини, Полтавської обласної адміністрації та облради, які виділяють кошти для підтримки спортсменів і покращення інфраструктури, щоб вони мали гідні умови для занять».


Автор: пресслужба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 грудня 2021, 14:05 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації