Вхід | Реєстрація

«Львів» - «Ворскла»: прогноз та ставки з бонусом від Паріматч

«Львів» - «Ворскла»: прогноз та ставки з бонусом від Паріматч

В останньому матчі УПЛ перед відходом на перерву полтавська "Ворскла" зіграє в гостях проти "Львова". Пропонуємо прогноз та ставки, які дозволяє зробити Паріматч бонус, на матч 11 грудня 2021 року.

 

Експерти прогнозують перемогу «Ворскли»

Ставки на майбутній матч, які можна зробити, використовуючи Паріматч бонус 2500 грн, говорять про те, що команда Юрія Максимова є фаворитом протистояння. Укласти парі на перемогу «Ворскли» можна з коефіцієнтом 1,92, що становить приблизно 50% ймовірності. Шанси на те, що команди зіграють у Львові внічию оцінюються о 3:44, а перемога господарів поля отримала котирування 3:86.

Нагадаємо, що «Ворскла» вже має позитивний досвід протистоянь з футбольним клубом «Львів» у поточному розіграші чемпіонату України. Перша зустріч суперників, що відбулася у рамках 3-го туру, завершилася переконливою перемогою Полтавської команди (4:1) на стадіоні імені Олексія Бутовського. Загалом «Ворскла» перемагала опонента у трьох із минулих чотирьох матчів.

 

Форма та турнірне становище команд

«Львів» непереконливо розпочав цей сезон УПЛ. Але у вересні цю команду прийняв білоруський фахівець Олег Дулуб, з яким колектив поступово вибрався із кризи. Так, у листопаді команда здобула дві перемоги поспіль, обігравши «Зорю» (2:1) та «Маріуполь» (1:0), але в протистоянні з «Шахтарем» у минулому турі «леви» нічого не змогли протиставити одному з лідерів чемпіонату. поразка з рахунком 1:6.

Наразі «Львів» посідає 12-е місце у турнірній таблиці, маючи перевагу в чотири очки над чверткою найгірших команд ліги.

 У «Ворскли» інші завдання на цей сезон, які клуб із Полтави має намір вирішувати. Підопічні Юрія Максимова ведуть очну та заочну боротьбу із «Зорею» та «Дніпром-1» за бронзові медалі УПЛ. Зараз команда йде п'ятою у турнірній таблиці, а останні невдачі віддали її від третьої позиції на п'ять балів.

Після великої поразки в гостях від «Дніпра-1» відбувся нічийний матч на полі «Руху», в якому «Ворскла» так і не змогла розкрити дисципліновану оборону суперника (0:0).

 

Прогноз на матч «Львів» – «Ворскла»

Полтавському клубу важливо піти на перерву з максимальним результатом, щоб ще більше не відстати від трійки. При цьому "Ворскла" позитивно завершувала останні зустрічі з "Львовом", тому прогнозуємо перемогу гостей у запеклій боротьбі з рахунком 2:1.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 грудня 2021, 16:29 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації