Вхід | Реєстрація

У журналіста вкрали велосипед, поки він брав інтерв’ю у начальника поліції

У журналіста вкрали велосипед, поки він брав інтерв’ю у начальника поліції

У Києві стався курйозний парадокс. У журналіста вкрали велосипед, поки в цей час він брав інтерв’ю у начальника столичної поліції.  Про це на своїй сторінці в Facebook розповів сам потерпілий — журналіст «РБК» Олег Черниш.

Він написав про те, що трапилося, назвавши інцидент «київським парадоксом». У той момент, коли журналіст брав інтерв’ю в начальника київської поліції, у нього вкрали велосипед. За словами потерпілого, його двоколісний транспорт викрали прямо з-під квартири.

Велосипед був «прикутий» до стіни й захований за дверима спільного з сусідами коридору. Потерпілий зазначив, що його радує лише одне — транспорт був «стареньким і покоцаним», а також недорого коштував.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2021, 19:51 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації