Вхід | Реєстрація

На футбол – із «Добрим другом»

На футбол – із «Добрим другом»

Всі знають, що Львів – це не просто красиве стародавнє місто.  Це ще й чудова кава, смачнюче пиво, гарна музика і чудові люди. А все разом – це майже чарівне місце, де хочеться жити і відпочивати.

Можливо в Україні ще залишилися люди, які не бували у Львові. Але точно немає людей, які б не прагнули туди поїхати.

У Львів можна їздити щороку по кілька разів і кожного разу відкривати для себе нові й нові краєвиди,нові затишні чи навпаки, гамірні місця, де б варто було провести кілька годин свого часу.

Львів чомусь помилково вважають виключно кавовою Меккою. Так кав’ярень та сортів і видів запашного напою, тут вистачає. Але в місті достатньо й не менш культових пивних закладів. І вже давно не має потреби їхати в Прагу чи на Октоберфест аби посмакувати духмяним хмільним напоєм. Все, що є чудового із пива і «до пива», можна знайти в головному місті Галичини.

Смачного пива у Львові можна випити у багатьох місцях. Але, якщо набирати у своєму пошуковику  «паб львів», то в першу чергу він видасть адресу культового для львів’ян та гостей міста «Доброго друга». Цей паб цілком заслужено користується величезною популярністю, як у місцевих вар’ятів так і в більш спокійної та вишуканої публіки.

Хвалити Бога місця вистачає для всіх – і для любителів несамовито по вболівати за улюблену футбольну команду, і для тендітних панночок, які приходять звеселити душу та попліткувати із колежанками, і для високочолих інтелектуалів, котрі шукають сенс життя за доброю гальбою пива.

 

Краще реєструватись завчасно

Для перевірки смакових рецепторів у «Доброму друзі» пропонують не лише десятки видів пива та сидру, а різні м’ясні та сирні смаколики. В меню:

  • бургери;
  • гарячі закуски;
  • холодні закуски;
  • піца;
  • салати;
  • гарніри;
  •  і навіть десерти.

 І оскільки, як вже було відзначено вище, бажаючих посмакувати крафтовим пивом чи вибрати щось із смачнючих та міцнючих коктейлів, вистачає в будь-яку пору року чи годину доби, то краще завчасно резервувати місця.

Особливо остання теза є актуальною для туристів. Погодьтеся, що проїхати кілька сотень або й тисяч кілометрів для того, щоб, у тому числі, й посмакувати пивом і спіймати облизня, через відсутність вільного столика, було б зовсім неправильно. А таке може статися. Адже заклад дійсно гарний і популярний, але має один-єдиний недолік,який неможливо виправити, «Добрий друг» - не гумовий.

Тому краще зарезервувати місце. Тим більше, що це можна швидко і легко зробити через сайт пабу.

 


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 грудня 2021, 16:07 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації