Вхід | Реєстрація

Сільська вулиця на честь Коко Шанель

Сільська вулиця на честь Коко Шанель
колаж: kp.ua

У селі Струмівка, що біля Луцька, одну з вулиць планують назвати на честь відомої французької кутюр’є Коко Шанель. Про це повідомляє сайт Підгайцівської сільської ради.

Йдеться про це в проєкті рішень 13‑ї чергової сесії Підгайцівської сільської ради.

«Із заявою щодо присвоєння згаданої в дописі назви вулиці до Підгайцівської сільської ради звернувся один із приватних забудовників села Струмівка. Ця заява буде розглядатись депутатським корпусом 23. 12. 21 р. на черговій сесії, на якій депутати підтримають вказаний проєкт рішення або ні», — пояснює фейсбук-сторінка сільської ради.

Попри те, що рішення про надання вулиці такої назви ще не прийняли, на майданчику електронних публічних закупівель ProZorro ще від 29 квітня цього року укладено договір про поточний ремонт вулиці під іменем Коко Шанель.

Як з’ясувалося пізніше, 23 грудня вулицю в Струмівці таки назвали на честь відомої французької кутюр’є.


Автор: Виталий БАБАЕВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2021, 17:46 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації