Вхід | Реєстрація

АвтоКрАЗ отримав замовлення від області

АвтоКрАЗ отримав замовлення від області

24 грудня Департамент будівництва, містобудування і архітектури Полтавської обласної державної адміністраціЇ уклав з ТОВ «Кременчуцький автомобільний завод» (АвтоКрАЗ) договір вартістю 14 800 000 гривень. Про це йдеться на порталі Prozorro.

Замовляють великовантажні мототранспортні засоби (Машини дорожні комбіновані).

Відповідно до тендеру, АвтоКрАЗ до середини березня має поставити в Горішні Плавні, Зіньків, Опішню, Решетилівку та Семенівку по одній комбінований дорожній машині на базі самоскиду КрАЗ-5401 С2 з відвалом. Вартість однієї з 4‑х КДМ 40.1–01 складатиме 2 982 000 гривень, а вартість однієї КДМ 40–01  —  2 954 000 гривень.

Це одна з традиційних щорічних закупівель, яка відбувається за умови співфінансування з екологічного фонду області та громад.

До укладання прямого договору Полтавська ОДА протягом серпня-жовтня двічі оголошувала тендери, але скасовувала їх через відхилення більшості пропозицій ще на етапі перекваліфікації.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2021, 11:37 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації