Вхід | Реєстрація

У Польщі поліцію викликали через сніговика

У Польщі поліцію викликали через сніговика

Сніговик висотою понад 2 метри став приводом для виклику поліції у польському місті Лешно. Щоправда, у поліцію повідомили, що у самому центрі міста, на вулиці Домбровського, велика біла фігура «пішохода» стоїть посеред дороги.

Про це пише Polish News.

Поліцейські виїхали на місце події після отримання незвичайного повідомлення. Напевно, хтось, втішений зимовою погодою, вирішив уночі на дорозі зліпити сніговика. Це була досить велика фігура, понад два метри заввишки», — сказала Моніка Жимелко, прес-секретар поліції Лешно.

Виявилося, що сніговик досить великий і важкий, тому його не прибрати без допомоги муніципальних службовців, що прибирають сніг із вулиць. У результаті сніговика зняли ковшем.

У поліції Лєшно зазначають, що ситуація виглядає досить смішною, але сніговик на дорозі справді становив небезпеку — зіткнення з таким предметом може призвести, як мінімум, до серйозних пошкоджень автомобіля.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 січня 2022, 13:46 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації