Вхід | Реєстрація

У Полтаві Тойота врізалась у рейсовий автобус

У Полтаві Тойота врізалась у рейсовий автобус

До поліції Полтави, 10-го січня, близько 13-ї години, надійшла інформація, що в місті, на вулиці Європейській, сталося зіткнення автомобіля «Toyota» під керуванням полтавця, 1959 року народження, з мікроавтобусом «Рута-25», яким керував місцевий мешканець, 1977 року народження.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група та наряди патрульної поліції. За попередньою інформацією слідства, водієві автомобіля «Toyota» під час руху стало зле, він втратив свідомість та допустив зіткнення з мікроавтобусом.

На жаль, лікарям, які також прибули на місце події, врятувати водія легковика не вдалося. Він помер в кареті екстреної медичної допомоги.

Унаслідок зіткнення транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень. Травмованих серед пасажирів мікроавтобуса та пасажирів легковика немає.

Наразі слідчі з’ясовують обставини даної події для визначення належної правової кваліфікації.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2022, 11:31 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації