Вхід | Реєстрація

Обласний центр може стати молодіжною столицею країни

Обласний центр може стати молодіжною столицею країни

Організатори національного конкурсу «Молодіжна столиця України» опублікували перелік міст-учасників цьогорічного конкурсу.

5 січня на сторінці конкурсу в соціальній мережі Фейсбук з’явилася наступна інформація:

«Друзі, оголошуємо список цьогорічних учасників конкурсу Молодіжна столиця України-2023! Цьогоріч для участі в конкурсі подано 34 заявки від міст із 19 областей України. Серед заявок є 8 обласних центрів: Кропивницький, Рівне, Луцьк, Івано-Франківськ, Ужгород, Миколаїв, Чернівці та Полтава.

Також участь беруть: Бердичів, Бережани, Бровари, Буча, Вараш, Визирка, Городок, Горохів, Дрогобич, Здолбунів, Знам’янка, Ізюм, Калуш, Кам’янське, Ланівці, Маріуполь, Павлоград, Подільськ, Рогатин, Славута, Тернівка, Тростянець, Умань, Фастів, Чорноморськ, Южне.

За подальшим перебігом конкурсу можна стежити на сторінках «Молодіжної столиці України».

Національний конкурс організований Міністерством молоді та спорту України, Українським інститутом міжнародної політики, Національною молодіжною радою України за підтримки Фонду Ганнса Зайделя в Україні.

Конкурс «Молодіжна столиця України» проводиться щороку, відзначаючи найкраще місто країни для проживання і розвитку молоді.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2022, 12:49 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації