Вхід | Реєстрація

У Полтаві горів «Приватбанк»

У Полтаві горів «Приватбанк»

12 січня о  20:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла у відділенні АТ КБ «Приватбанк» на вул. Шевченка в Шевченківському районі м. Полтава.

Вогнеборці, які прибули на виклик, відразу приступили до гасіння. Через сильне задимлення рятувальники працювали у апаратах захисту органів дихання. Пожежу було локалізовано о 20:53, а о 21:06 – ліквідовано. Травмованих та загиблих немає.

Вогнем знищено облицювання стелі на площі 10 кв. м, пошкоджено майно, закопчено внутрішнє оздоблення стін та стелі. Врятовано дане приміщення та майно від знищення полум’ям.

До гасіння залучалися 17 чоловік особового складу 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та 2 одиниці техніки.

Причина пожежі наразі встановлюється.


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 січня 2022, 10:24 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації