Вхід | Реєстрація

Прем’єр анонсував кілька етапів підвищення пенсійних виплат цього року

Прем’єр анонсував кілька етапів підвищення пенсійних виплат цього року

Уряд ставить собі за мету продовжити політику підвищення рівня пенсійного забезпечення для багатьох категорій осіб. Це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Кабінету Міністрів України 12 січня.

– Одне з найбільш нагальних питань, що турбує українців, це — справедливе пенсійне забезпечення. Цього року очікується кілька етапів підвищення виплат. Зокрема, з березня передбачається індексація пенсій, в тому числі працюючим пенсіонерам. Програму доплат до пенсії буде розширено на осіб, яким виповнилось 70 років, — зауважив очільник Уряду.

Також, за словами Прем’єр-міністра, буде здійснено перерахунки для ліквідаторів аварії на ЧАЕС з інвалідністю, продовжиться підвищення пенсій для осіб старше 65 років через зростання мінімальної зарплати. Крім того мінімальна пенсійна виплата для людей віком від 70 років зі стажем 30/35 років буде складати 3000 гривень.


Автор: За матеріалами Урядового Порталу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 січня 2022, 10:37 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації