Вхід | Реєстрація

Міському голові доплачуватимуть за науковий ступінь

Міському голові доплачуватимуть за науковий ступінь

Депутати Кобеляцької міськради високо оцінили роботу очільника громади Олександра Копельця. А тому напередодні новорічних свят, так би мовити, «під ялинку», прийняли рішення про виплату йому щомісячної заробітної плати з численними надбавками.

Отож, цього року зарплата міського голови складатиметься із:

  • щомісячної надбавку в розмірі 50 % посадового окладу за високі досягнення в праці або за виконання особливо важливої роботи з урахуванням доплати за 5 ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років у розмірі 25 % посадового окладу,
  • доплату за науковий ступінь кандидата наук з державного управління в розмірі 5 % посадового окладу,
  • щомісячного преміювання в розмірі 150 % посадового окладу з урахуванням надбавок та доплат у межах фонду оплати праці відповідно до чинного законодавства.

Також Олександр Копелець отримуватиме премії до державних і професійних свят та ювілейних дат у розмірі середньомісячної заробітної плати в межах фонду оплати праці відповідно до чинного законодавства.

Крім того, міському голові виплатять допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітної плати.

Відповідні умови оплати праці діятимуть з 1 січня по 31 грудня.

Контролюватиме виконанням депутатського рішення постійна комісія міської ради з питань економічної політики, власності, бюджету, тарифів та цін. Нагадаємо, що в декларації за 2020 рік Олександр Копелець вказав зарплату 727 386 гривень та 65 177 пенсії.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 січня 2022, 17:01 | Кобеляки | Фінанси


1. ixtamnetka2 / 15 січня 2022, 14:17
Ви знаєте, мене навіть, не дивує, що всі мовчать, прочитавши цю статтю...У людей СТУПОР ! Ще один кандидат наук !!! Разом з Кивою захищався ? Коли ж це все закінчиться ?
2. orakul / 16 січня 2022, 20:36
1.ixtamnetka2
«У людей СТУПОР ! Ще один кандидат наук »

Та ніякого ступору нема. У нього той ступінь давно. І вам ніхто не заважає його отримати.. чи навіть купити.
3. Чудо Юдо / 17 січня 2022, 00:09
Це уже думали думали, за що ще б доплачувати князю. А то +225% уже є, о, давайте ще 5% допишемо.
Не кисло так, мати зарплату, а зверху ще 2 з лихом зарплати за "особливо важку працю". А що у ній важкого, цікаво? Лопатою махає? На морозі мерзне? Ні, сидить у теплі і робить роботу для якої насправді ніякого наукового ступеню не потрібно. "Нагинай і домовляйся" – ото і вся суть роботи.

До речі, Садовий, мер Львова, заробив за 2020 рік 552745 грн. ( Посилання на zaxid.net ). Нафіга він поперся у мери Львова з усіма проблемами і траблами такого великого міста? ось - Кобеляки, чиновницький клондайк: роботи в рази менше, зарплата вполовину вища!

Вилизуйте, панове депутати, може вам яку кістку кинуть...

Змінено 17.01.2022, 00:12
4. саша ставицький / 17 січня 2022, 14:08
3.Чудо Юдо
« Садовий, мер Львова, заробив за 2020 рік 552745 грн. (»

Садовий за період беззаконня в Україні вкрав стільки , що твоє посилання просто безглузде.Всі оці патріоти просто дограбовують Україну під патріотичними гаслами , ви бєтесь лобами , хто з вас дурніший.
5. Чудо Юдо / 17 січня 2022, 23:33
4.саша ставицький
«Садовий за період беззаконня в Україні вкрав стільки , що твоє посилання просто безглузде.Всі оці патріоти просто дограбовують Україну під патріотичними гаслами , ви бєтесь лобами , хто з вас дурніший»

Я про зарплату мера набагато більшого і проблемнішого міста у порівнянні із зарплатою маленьких Кобеляк, а Ви мені про що? До чого тут патріоти і гасла?
6. Чудо Юдо / 18 січня 2022, 00:02
Якщо Ви так агритесь на Садового, то нате Вам зарплату Кличка, мера Києва: Посилання на focus.ua
Якщо журналісти виклали вірні дані, то мер столиці за 2021(!) рік отримав зарплату меншу ніж мер Кобеляк за 2020 рік. А саме 640 тисяч гривень. А у 2021-му у Копельця буде більша сума ніж позатой рік. Якби не цілий лям назбиралося. Скоро дізнаємося у декларації.
7. ixtamnetka2 / 18 січня 2022, 17:58
У КОПЕЛЬЦЯ ЗАРПЛАТА БІЛЬША НІЖ В МЕРА КИЄВА - КЛИЧКА ???!!! Зупиніть землю, я зійду !!! Світ, ти зійшов з розуму !
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації