Вхід | Реєстрація

У Семенівці під час застілля чоловік зарубав свого товариша

У Семенівці під час застілля чоловік зарубав свого товариша

До сектору поліцейської діяльності №1 (смт. Семенівка) Кременчуцького  райуправління поліції 18-го січня, близько 9-ї години, надійшло повідомлення від місцевого жителя, що його сусід ймовірно скоїв вбивство місцевого мешканця.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група поліції та наряди груп реагування поліції Семенівщини. Попередньо встановлено, що в одному із сіл  чоловік, 1955 року народження, під час спільного розпивання спиртного, сокирою скоїв вбивство свого знайомого, 1977 року народження, мешканця даного села.

Руслан Кочерга, начальник сектору поліцейської діяльності №1 (смт Семенівка), повідомив: «Під час проведення першочергових слідчих дій особа, що обґрунтовано підозрюється у скоєнні умисного вбивства, затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу».

Наразі слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Глобинської окружної прокуратури, розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня 2022, 14:47 | Семенівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації