Вхід | Реєстрація

Улюблений ресторан починається з правильно підібраного посуду й столових приборів

Улюблений ресторан починається з правильно підібраного посуду й столових приборів

25 років тому в столиці України відкрився відомий на увесь світ американський заклад громадського харчування. Тоді, у далекому, 1997-му, на станцію метро Лук’янівська їхали кияни з усіх куточків міста. Очевидці тих подій згадують, що на відкриття біля закладу вишикувалася така черга, що працівникам не вдалося обслужити всіх бажають покуштувати страв на закордонний манер. І ті, хто не встиг потрапити до закладу, залишалися після його закриття чекати до ранку, аби не втратити своє місце в черзі і зайти в «кафе» першим.

Ці часи давно минули. І за чверть століття жителі нашої країни стали розпещеними та перебірливими в їжі. Тепер їх не здивуєш лише вивіскою з відомою назвою та новими назвами в меню. У першу чергу має запам’ятовуватися атмосфера самого закладу.

 

Коли заклад запам’ятовується не лише стравами, а й посудом

Ресторатори відзначають, що для відвідувача головне не те, який дизайн має кафе чи ресторан всередині, а речі, до яких він доторкається під час прийому їжі. Тож надзвичайно важливо підібрати столові прибори та посуд, з яких приємно попоїсти. Адже навіть страва від шеф-кухаря миттєво стане несмачною, якщо, наприклад, тарілка буде щербатою чи на ній проглядатимуться багаторічні сліди постійного використання.

Тому представники компанії i-posud рекомендують власникам закладів громадського харчування використовувати лише якісний посуд відомих брендів та мати постійний запас, аби при необхідності замінити частину елементів сервізу чи столового приладдя. Адже представники готельно-рестораних комплексів, кафе, клубів, пі церій чи хостелів мають можливість замовляти столовий і кухонний посуд в інтернет-магазині компанії за адресою https://i-posud.com.ua/ без перерви на вихідні. До речі, теж саме стосується і домогосподарок. На сайті компанії представлені більше 50 світових виробників посуду. Більшість товарів завжди є в наявності. Тому замовлення прибуде до адресата у стислі терміни.

Як показує практика працівників horeca, клієнти завжди оцінюють посуд, із якого їдять, і часто, ніби ненароком шукають та запам’ятовують назву бренду. Тому якщо у ваших закладах харчування відбувається те ж саме, знайте, що ви на правильно шляху і знаєте толок у посуді й столових приборах.

 

Кілька слушних рекомендацій

  1. Обирайте посуд, що стійкий до подряпин, миючих засобів і загалом миття в посудомийній машині. 
  2. Кожен вид посуду має вузьке направлення. Тому використовуйте його за безпосереднім призначенням.
  3. Вироби мають бути не тонкими, аби запобігти їх руйнації та травмуванню клієнта, а також мати зручні елементи (наприклад ніжка бокала).
  4. Посуд напряму відповідає дизайну, стилю та інтер’єру закладу, а також його направленню (японська кухня).

Дотримуйтеся цих правил і клієнти обов’язково обиратимуть ваш заклад.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації