Вхід | Реєстрація

У Полтаві в районі Південного вокзалу порізали ножем жителя Донеччини

У Полтаві в районі Південного вокзалу порізали ножем жителя Донеччини

До поліції Полтави 18-го січня, близько 20-ї години, надійшло повідомлення від місцевих мешканців, що на площі Слави, біля залізничного вокзалу станції Полтава-Південна, чоловікові завдано ножового поранення.

На місце події одразу прибули патрульні наряди та слідчо-оперативна група відділення №1 (Подільський район) Полтавського районного управління поліції.

У ході проведення першочергових оперативно-розшукових та слідчих дій правоохоронці встановили, що ножове поранення чоловік, 1990 року народження, мешканець Донеччини, отримав від невідомого під час конфлікту біля залізничного вокзалу.

У подальшому слідчим підрозділом та оперативниками поліції особу, яка ймовірно причетна до нанесення ножового поранення, встановлено. Ним виявився мешканець Кобеляцької територіальної громади Полтавського району, 1950 року народження.

Наразі слідчі, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, з’ясовують обставини та мотиви вчинення кримінального правопорушення.

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками статті 124 (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони) та частини 2 статті 186 (грабіж, вчинений повторно) Кримінального кодексу України.

У кримінальних провадженнях тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2022, 10:50 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації