Вхід | Реєстрація

Майже 150 кілограм простроченої молочної продукції вилучили з обігу у Білицькому дитячому садочку

Майже 150 кілограм простроченої молочної продукції вилучили з обігу у Білицькому дитячому садочку

18 січня року фахівці Полтавського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області здійснили позаплановий захід державного нагляду (контролю) у сфері дотримання вимог безпечності харчових продуктів у Білицькому ЗДО «Дзвіночок» Білицької селищної ради.

Перевірка проводилась на виконання вимог припису. Під час рейду було встановлено невідповідність харчових продуктів,  а саме: в морозильній камері знаходилось заморожене пакетоване пастеризоване молоко 2,5% жирності,  яке мало термін придатності до 03.01.2022р., сметана 20% – термін виготовлення 31.12.2021р., сир кисломолочний 10%.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.

У результаті було ухвалене рішення головним  державним  та головним державним  ветеринарним  iнспектором Полтавської областi від 19.01.2022 року про вилучення з обігу вищевказаних харчових продуктів: молока у  кількості 128кг. 900гр, сметани – 2кг.900гр, сиру кисломолочного – 18кг.100гр.

Прострочену продукцію дирекція закладу повинна утилізувати, або повернути постачальнику.

Нагадаємо, щоденний контроль за організацією якісного та безпечного харчування дітей покладається на засновників (власників) і керівників навчальних закладів, медичний персонал (або особу, яка відповідальна за організацію харчування дітей і призначена наказом керівника закладу).

Перевірки закладів харчування Полтавщини на постійному контролі у фахівців Головного управління Держпродспоживслужби Полтавщини.

Не можна допустити спалаху гострої кишкової інфекції у дошкільних і шкільних навчальних закладах.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2022, 11:55 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації