Вхід | Реєстрація

Полтавщину «витягнули» свинина, ковбаса і печиво

У Полтавській області збільшилося виробництво харчових продуктів.
Не даремно на останній сесії Полтавської обласної ради великі надії покладалися на харчову промисловість регіону. По-перше, попит на продукти харчування завжди є високим, по-друге, сама питома вага харчової промисловості у загальній структурі досить значна.
Як повідомила заступник начальника Головного управління статистики у Полтавській області Людмила Безхлібняк, виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів у лютому 2010 року порівняно з попереднім місяцем збільшилося на 17,2%, а за підсумками 2 місяців поточного року — на 6,7%.
Особливо в 2010 році зросло виробництво свинини свіжої (парної) та охолодженої, ковбасних виробів, солодкого печива та вафель.
Разом із тим спостерігалося зниження виробництва більшості видів продукції харчової промисловості. Тож свинина, ковбаси та печиво «витягнули» на собі увесь загальний показник.


Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 березня 2010, 17:09 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації