Вхід | Реєстрація

Юрій Череп домігся трансляції судового засідання

Юрій Череп домігся трансляції судового засідання
Фото з місця ДТП

Ми вже кілька разів повідомляли про перебіг судового засідання, на якому розглядають кримінальну справу щодо дорожньо-транспортної пригоди, що сталася в Козельщині. Суд проходить у Кобеляках.

18 січня Юрій Череп повідомив редакцію про те, що віднедавна кожен бажаючий зможе переглянути перебіг судового засідання в режимі інтернет-трансляції. Цього він добивався дуже довго.

І ось 18 січня суддя Сергій Макарчук частково задовольнив клопотання потерпілого Черепа. Надалі буде вестися трансляція кожного судового засідання на сайті Судової влади України. Вимикати відео будуть лише у випадках, коли розголошуватимуть конфіденційну інформацію чи персональні дані когось із учасників судового процесу.

Одразу після оголошення вердикту судді, була оголошена перерва. Адже відтепер буде потрібно узгоджувати різні технічні моменти, аби рішення суду було виконане і відеотрансляція стала реальністю.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2022, 14:31 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації