Вхід | Реєстрація

У області обиратимуть «кращого менеджера громадських бюджетів»

У області обиратимуть «кращого менеджера громадських бюджетів»

13 січня голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький видав розпорядження про затвердження Положення про супровід та реалізацію обласного конкурсу «Кращий менеджер громадських бюджетів. Полтавщина».

Конкурс проводиться у межах обласної програми «Громадські бюджети Полтавщини на 2021-2023 роки» та спрямований на популяризацію громадських проектних ініціатив, започаткованих обласною радою. Його метою є привернення уваги суспільства до важливості залучення додаткових ресурсів для розвитку громад шляхом участі в Громадських бюджетах Полтавщини та ролі проєктних менеджерів у цих процесах, повідомили в Полтавській обласній раді.

У Конкурсі можуть брати участь повнолітні особи, які проживають на території Полтавської області та мають особисті заслуги в розвитку територіальних громад області, зокрема в залученні додаткових ресурсів для вирішення питань соціально-економічного, екологічного та культурного розвитку територій у рамках реалізації Бюджету участі Полтавської області, Шкільного громадського бюджету Полтавської області, Конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області.

Заявка на участь у Конкурсі подається з 1 лютого по 10 лютого самостійно конкурсантом через інформаційно-комунікаційну систему «SMART REGION Полтавської області».

Голосування за конкурсантів здійснюється в електронному вигляді в Системі, шляхом авторизації особи за допомогою системи «BankID», «MobileID», електронного цифрового підпису з 15 лютого по 24 лютого.

Переможець конкурсу отримує одноразову грошову премію в розмірі 50 000 гривень та статуетку.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2022, 15:08 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації