Вхід | Реєстрація

У Кременчуці горіла багатоповерхівка: загинуло троє людей

У Кременчуці горіла багатоповерхівка: загинуло троє людей

До кременчуцької поліції та рятувальників 21 січня, близько 21:00, надійшла інформації про пожежу в багатоповерхівці в Крюківському районі міста. З’ясувалось, що горіла квартира на 4-му поверсі дев’ятиповерхового будинку. Є жертви. Поліція розпочала розслідування.

Отримавши інформацію про пожежу, на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції Кременчука, наряди патрульної поліції, рятувальники та медики. Працівники ДСНС провели евакуацію мешканців будинку та приступили до ліквідації пожежі. Для зручності роботи рятувальників на місці події поліцейські тимчасово обмежили рух та слідкували за тим, щоб ніхто із перехожих не постраждав.

Після ліквідації пожежі, яка тривала близько двох годин, у квартирі, де сталося  загоряння, правоохоронці виявили обгоріле тіло її власниці, 1955 року народження. Окрім того, в іншій квартирі, розташованій на 9-му поверсі цього ж будинку, виявлено мертвими двох мешканців: чоловіка, 1969 року народження, та жінки, 1977 року народження. Тіла загиблих направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками частини 2 статі 270 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, якщо воно спричинило виникнення пожежі і спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки). Причини та обставини пожежі й загибелі людей наразі встановлює слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 січня 2022, 10:30 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації