Вхід | Реєстрація

На Чутівщині чоловік потрапив під поїзд

На Чутівщині чоловік потрапив під поїзд

Подія сталася 23-го січня, близько 10-ї години, поблизу села Іскрівка, Полтавського району.

До сектору поліцейської діяльності №2 (Чутово) Полтавського райуправління поліції надійшло повідомлення від працівників швидкісного електропотягу сполученням Івано-Франківськ-Костянтинівка, що під час руху потяг здійснив наїзд на чоловіка, який перебував на залізничній колії. Від отриманих тілесних ушкоджень особа померла на місці.

Прибувши на місце події поліція встановила особу померлого. Ним виявився місцевий житель села Іскрівка, 1999 року народження. Наразі тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу.

За даним фактом слідчим поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту, якщо вони спричинили загибель людей) Кримінального кодексу України. Обставини та причини трагедії з’ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 січня 2022, 12:55 | Чутове | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації